Royal City Vastgoed Beheer
Verhuur & Verkoop 

Uw woning, pand of een bedrijfsruimte verkopen is vaak een ingrijpende gebeurtenis. 

Royal City Vastgoed Beheer zijn experts in het adviseren en bemiddelen bij de verkoop.  Wij komen op voor de belangen van de verkopende partij, tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of bij u thuis kunnen wij elke verkoopstrategie, de beste plan van aanpak en het resultaat geven. Wij kunnen snel schakelen!

 • funda 17
 • funda 4
 • funda 5
 • funda 2
 • funda 3
 • funda 11
 • funda 12
 • funda 13
 • funda 14
 • funda 10
 • funda 15
 • funda 18
 • funda 20
 • funda 19
 • funda 6


TE KOOP   

WEERDESTEIN 56 - AMSTERDAM BUITENVELDERT

€ 989.000

 

Aantal kamers

Slaapkamers

Badkamer/ Toilet

Type woning

Bouwjaar4

2 Badkamers met 1 toilet/ 1 separaat toilet

Modern en ruim, recent verbouwd 5 kamer appartement met 2 badkamers in een hoogbouwcomplex aan het Weerdestein in Buitenveldert. Begane grond:  gezamenlijke entree, bellentableau en brievenbussen. Hal, toegang tot de bergingen, trappenhuizen en lift. Vijfde verdieping: meterkast op de gang, entree naar het appartement, brede hal met toegang tot alle vertrekken, drie slaapkamers aan de zuidzijde, vierde slaapkamer aan de noordzijde, woonkamer met open luxe keuken, berging, twee luxe badkamers en balkon. Een berging bevindt zich onder het complex. Het woonoppervlakte bedraagt maar liefst 167 m2.

1960 -1970

Bouwperiode Type dak

Woonoppervlakte

Parkeren

Energielabel

Dubbelglas

Ventilatie

Isolatie

Bergruimte

Erfpacht afgekocht

Plat dak

167m2

Parkeergelegenheid/ parkeervergunning

C

Ja

Mechanische ventilatie

Volledig

Box

15-11-1991

Appartement: Modern en ruim, recent verbouwd VIJF kamer   appartement met TWEE badkamers in een hoogbouw complex aan het Weerdestein in   Buitenveldert. Het woonoppervlakte bedraagt maar liefst 167 m2!

Omgeving: Dit goed onderhouden appartement bevindt zich in een rustig en groen   gedeelte van de wijk Buitenveldert, vlakbij het zakencentrum van de Zuid-As;   hét deel van Amsterdam dat enorm in ontwikkeling is en nabij het Bos, Rondom dit gebied ontstaat een geheel nieuw internationaal centrum met een   veelvoud aan voorzieningen op het gebied van winkels, horeca en andere  uitgaansgelegenheden. De winkels van het Gelderlandplein en de Buitenveldertselaan bevinden zich in   de nabije omgeving, evenals de nieuwe (luxe) winkels op het Stadionplein. Het Amsterdamse Bos biedt vele mogelijkheden tot recreatie zoals wandelen,   tennissen, joggen, roeien en wellness. De tramlijnen 5 en 51 brengen je in een mum van tijd   naar de binnenstad of naar Station Zuid WTC, over de Amsterdamseweg rijdt o.a. buslijn 347. De uitvalswegen richting de A-2, A-4, A-9 en A-10   zijn snel en eenvoudig te bereiken. Met de trein of met de auto is de luchthaven Schiphol eveneens gemakkelijk en  vlug te bereiken. Dit deel van Buitenveldert kenmerkt zich door wonen,   werken en recreëren in een dynamische en mondaine wijk met een unieke  infrastructuur.

Indeling: Begane grond: gezamenlijke entree, bellentableau en brievenbussen. Hal,   toegang tot de bergingen, trappenhuis en lift.
Vijfde verdieping: meterkast op de gang, entree naar het appartement, brede   hal met toegang tot alle vertrekken, drie slaapkamers aan de zuidzijde,   vierde slaapkamer aan de noordzijde, woonkamer met open keuken, berging, twee  badkamers, balkon. Een berging bevindt zich onder het complexWoonkamer & Keuken: De woonkamer met open keuken meet een lengte van circa 12 meter. Vanuit de  woonkamer en de keuken is er een prachtig uitzicht over Amsterdam Zuid, het WTC en aan de andere kant Amstelveen en Ouderkerk. De woonkamer geeft toegang tot een woning breed balkon op het zuiden. De keuken met kookeiland, is voorzien MIELE inbouw   apparatuur, waaronder een oven, een magnetron, een koffiezet apparaat, een   vaatwasser, een koelkast, afzuigkap en een inductie kookplaat. 

Slaapkamers: Het appartement beschikt over vier slaapkamers en   een royale extra kamer/ berging. Drie slaapkamers bevinden zich op de zuidzijde, de vierde slaapkamer is aan  de noordkant van de woning gelegen. Deze vierde slaapkamer is uitgerust met een eigen badkamer en-suite. Alle slaapkamers zijn voorzien van een dezelfde laminaat vloer.

Badkamers: De badkamer en-suite is voorzien van een lichte antracietgrijze   vloertegel en witte wandtegels. In de badkamer bevinden zich een   wastafelmeubel met twee kranen, een handdoekradiator, een inloop(regen)douche,   een vaste kast, inbouwverlichting en mechanische  ventilatie. De grote badkamer bevindt zich in het midden van de woning en is   voorzien van een dubbele wastafel, een zwevend toilet, een inloop douche.

Buitenruimte: Een woning breed balkon is op het zuiden gelegen  (lengte circa 16 meter), vanaf het zonnige balkon is er een prachtig uitzicht.

Berging: In de onderbouw van het complex bevindt zich een ruime berging.

Vereniging van Eigenaars & Servicekosten: De VvE is actief en wordt professioneel beheerd door  Starrip VvE Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen circa € 480,- euro   - dit is inclusief een bedrag van € 175,- voorschot stookkosten.

Parkeren: Aan de voorzijde en zijkant van het complex is voldoende gelegenheid voor   het parkeren van een auto. Bewoners komen per direct in aanmerking voor een parkeervergunning, er geldt   geen wachttijd. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van   de Gemeente Amsterdam.

Grondsoort: Het complex is gelegen op grond in eigendom van de Gemeente Amsterdam. De  Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van kracht. De  erfpacht is afgekocht tot 2091. Voor meer informatie verwijzen wij naar de  Gemeente Amsterdam.  

 • 1
 • 2
 • 20201210_133911
 • 20201210_133920
 • 3
 • 4
 • 5


VERKOCHT

RANDWIJCKHOF 3 - AMSTERDAM

€ 325.000,00

 

Aantal kamers

Slaapkamers

Badkamer/ toilet

Type woning

Bouwperiode

Type dak3

1 badkamer met Douche en 1 toilet/ 1 separaat Toilet 

Woonhuis

1996

Plat dak


Woonoppervlakte

Perseel

Parkeren

Energie label

Dubbelglas

Bergruimte

Erfpacht afgekocht

94 m2

126M2

Vrij

C

Ja

Ja

2052

Hip wonen in Amsterdam, dat kan goed in deze buurt. Randwijkhof 82 is gelegen in de buurt van Reigersbos Noord, dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen 25 en 44 jaar, verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is redelijk tot goed beschikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation, daarnaast is de dichtbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

TREINSTATION 0,57 km - BUSHALTE 0,32km - CENTRUM 2,78km - SNELWEG 1,29km - SUPERMARKT 0,68km - KINDEROPVANG 0,33km - BASISONDERWIJS 0,60km - VOORTGEZETONDERWIJS 0,99km


 
 
 
E-mailen
Bellen